тел: 075 337171075 203427075 304732

Контакт

Нашиот Тим

Бисера Нечовски

- дипломиран економист, управител -

Сања Ристевска

- дипломиран економист, финансиски аналитичар -

Валентина Стојановска

- дипломиран економист, сметководител -